Thursday, August 2, 2012

Review flormar quick dry & matifying top-coat

               Niciodata nu am avut rabdare sa stau cuminte pana se usuca oja, de fiecare data gasesc ceva de facut si mi se strica asa ca mi-am luat picaturile pentru uscare rapida de la Essence. Nu pot spune ca le-as mai cumpara inca o data, imi era destul de greu sa le pun pe mana dreapta deoarece imi aluneca pipeta si nici nu prea uscau oja. Pe urma am zis sa incerc lacul de la flormar, acesta la fel nu prea a avut mare efect in ceea ce priveste uscarea dar ii da ojei un luciu foarte frumos si oja rezista mai mult. Deja sunt la a doua sticla :)
                Lacul matifiant nu am ce sa mai zic, e genial. Singura problema ar fi ca dupa aprox o saptamana incepe sa luceasca putin oja lucru care nu e prea deranjant pentru ca in general imi fac unghiile cam la 3-4 zile. Si parca ii da si putina rezistena ojei.

De la stanga la dreapta, prima unghie cu oja simpla in 2 straturi, cea din mijloc e cu top-coat, iar pe ultima lacul matifiant
 

Tuesday, July 31, 2012

Review e.l.f. Paleta ‚Studio Endless Eyes Pro Mini Eyeshadow” Holiday Beauty Silver Collection

Click pe imagine pentru a mari.

        Imi doream foarte mult o paleta nu foarte mare dar cu cate putin din fiecare asa ca am luat-o pe aceasta si nu regret. Inca nu am apucat sa o folosesc pentru ca numai ce am primit-o dar imi place la nebunie.
6 nuante au sclipici, 5 nuante sunt aproape mate, au un sidef extrem de subtil, iar restul sunt sidefate si toate sunt intense.

Am incercat sa surprind cand mai bine nuantele, prima poza e fara blitz iar cea de-a doua cu.
Sper ca am reusit sa va formez o idee cat mai realista asupra paletei si va este de folos :)

Sunday, June 10, 2012

Night sky on my toe


Am folosit: Elf Nail Polish-Black
                 Flormar Spring&Summer 2012 - 439 (Imi place foarte mult consistenta ei , se intinde foarte frumos dar a trebuit sa aplic 2 straturi pt o culoare uniforma)
             
 Peste ele am aplicat Flormar True Color 003 (sclipiciul) si Flormar quick dry extra shine ( probabil ca se usca cu putin mai repede deci nu se simte mare diferenta dar imi place ca luceste mult mai tare oja )
       

Sunday, June 3, 2012

Suvite colorate

          In ultimul timp am vazut tot mai multa lume cu suvite colorate cu mov, roz, turcoaz etc. Mie personal imi place foarte mult si am avut timp de 4-5 ani la rand cate o suvita/mai multe suvite in urmatoarele culori: turcoaz,violet,verde,rosu si portocaliu. Din pacate cand am decis sa imi fac suvitele nu stiam unde gasesc nuantator asa ca mi le faceam cu albastru de metil pentru turcoaz si violet de gentiana pentru violet. Cu timpul am descoperit vopselele semipermanente de la La Riche Directions Hair Colour, am ales nuanta Green Apple de care m-am indragostit. Singura problema era ca era umpic cam scump adica am dat 35 de lei pe un tub de 88ml. Asa ca am tot cautat pana am gasit alta varianta mai ieftina, vopseaua semipermanenta Stargazer aceasta fiind 20 lei/ 70 ml. Am achizitionat 3 culori African Green ( identic cu Green Apple de la La Riche) , Coral Gold ( un portocaliu morcov) si Golden Flame( un rosu intens).
          Mai jos am postat poze cu parul inainte de a fi vopsit si dupa cu nuanta African Green. Am uitat sa precizez faptul ca parut a fost decolorat inainte pt a obtine culorile respective, pe parul natural vor iesi decat niste reflexe care vor iesi la primele spalari. Eu il vopsesc aproximativ o data pe saptamana.


In realitate culoarea e mult mai intensa


Saturday, June 2, 2012

Juicy summer-gradient nails


Culori folosite: Flormar Supershine 26
                       Flormar True Colors 040
                       Top coat Flormar quick dry extra shine